search instagram arrow-down

Om oss

Cicero Fonder, som startade för 20 års sedan, har alltid sett sig som ett alternativ till de stora fondbolagen. Cicero Fonders uppdrag är att leverera bra avkastning till sina kunder baserat på hållbara investeringsalternativ. Vår investeringsfilosofi bygger på faktorförvaltning, där vi screenar fram stabila och lönsamma kvalitetsbolag vilket skapar förutsättningar för en god värdeutveckling på lång sikt.

CiceroBloggen är ett initiativ från Cicero Fonder som verkar för uppmärksamma ekonomiskt och ekologiskt hållbart sparande. Vi är övertygade om att bolag som drivs långsiktigt hållbart är de bolag som kommer att gynna våra andelsägare i form av bra avkastning över tid. Om vi som fondförvaltare tar hänsyn till hållbarhetsfrågor så är det ett sätt för våra fondsparare att bidra till en mer hållbar värld. Vi vill även att fler ska börja spara långsiktigt och hoppas därför att vårat förvaltningsteamet med en sammantagen branscherfarenhet på över 100 år, ska kunna inspirera fler att göra sin första hållbara investering.

Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: